De beste tapasrestaurants in Den Bosch

Tapas Den Bosch

Ontdek de beste tapas restaurants in Den Bosch door onze tips te volgen. Tapas zijn kleine hapjes die je met vrienden kunt delen terwijl je iets drinkt. Over het algemeen worden ze geserveerd als aperitiefhapje bij de borrel, vooral voor het diner. Maar in dit artikel stellen we een aantal leuke plekken voor waar je in een ontspannen omgeving van lekkere tapas kunt genieten. Het woord “tapas” komt oorspronkelijk uit het Spaans en verwijst naar de speciale hapjes die mensen eten tijdens hun pauze op het werk of wanneer ze gezellig samenzijn met vrienden. In Spanje en andere landen zoals Italië, Frankrijk, Portugal, en Argentinië, eten mensen meestal tapas in bars met vrienden of familie na het werk of in het weekend – niet per se voor het avondeten, want dat zijn meestal volledige maaltijden (maar niet altijd).

Wat eet je in een tapasrestaurant?

De beste manier om te weten wat je in een tapasrestaurant kunt eten, is door de menukaart te bekijken. Over het algemeen vindt u gerechten zoals vlees, vis of zeevruchten, groenten, kaas, en desserts. Maar u vindt er ook andere specialiteiten zoals patatas bravas, kroketten, tortilla’s en bocadillos (dat zijn broodjes).

Als u wat tapas wilt bestellen om aan tafel te delen, kunt u vragen om een assortiment van 5 of 6 tapas. Of u kunt een set tapas bestellen met een specifiek aantal porties. De prijs per tapas of per set varieert van restaurant tot restaurant en is afhankelijk van de ingrediënten die voor de tapas worden gebruikt. Over het algemeen ligt de prijs van één tapas rond de 1,50 – 2,50 euro.

De beste tapasrestaurants in Den Bosch:

– Tapas Bar Deze eetbar bevindt zich in het centrum van Den Bosch en is geopend van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Het personeel is erg vriendelijk en de prijzen zijn zeer betaalbaar. In Tapas Bar kunt u genieten van een goede variëteit aan lekkere hapjes, salades en broodjes. De best verkochte gerechten zijn de kroketten, tuinsalade, patatas bravas, en arroz con pollo. U kunt hier ook genieten van uw drankjes, want ze serveren bier en allerlei soorten alcoholische en niet-alcoholische dranken.

Tapas bar met verschillende smaken Het Thai Restaurant is een tapasbar met een ander tintje. Het personeel is erg vriendelijk, en het menu bevat een verscheidenheid aan heerlijke gerechten, zoals pad thai, pad see eww, tom yum soep, Thaise stijl salade, en curry’s. U kunt hier ook genieten van uw drankjes, want ze serveren bier en allerlei soorten alcoholische en niet-alcoholische dranken. – Tapas bar gezelligheid Het personeel is erg vriendelijk, en op de kaart staan allerlei heerlijke gerechten zoals salades, kroketten, patatas bravas, sandwiches, en raciones. U kunt hier ook genieten van uw drankjes, want ze serveren bier, wijn, en allerlei soorten niet-alcoholische dranken.

Conclusie

In dit artikel heb je de beste tapasrestaurants in Den Bosch ontdekt. Als je een van deze plekken bezoekt, zorg er dan voor dat je hun specialiteiten probeert, zoals patatas bravas, bocadillos, en kroketten. Dit zijn enkele van de beste tapasgerechten. Naast tapas kunt u in deze restaurants ook genieten van andere gerechten, zoals salades, raciones en desserts.